brinckers ebike nieuws

#Ridehacks

Op deze pagina verzamelen we alle Brinckers nieuwtjes voor je. Daarnaast kun je hier ook de Brinckers #ridehacks terugvinden, waarin we je alle geheimen verklappen van de Brinckers elektrische fietsen. Lees je gerust helemaal in! Niet kunnen vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op of kom langs bij één van de Brinckers dealers. De Brinckers dealers kunnen je alles vertellen over welke elektrische fiets het beste past bij jouw wensen en gebruik. En natuurlijk kun je er dan ook meteen op proefrijden!

#RIDEHACK: Pareltjes van Bafang

In het landschap van de e-bike motoren staat de tijd ook niet stil. Na de trend waarbij motoren sterker en accu’s groter moesten worden is het tij inmiddels gekeerd en mag een fiets er weer meer als een fiets uitzien en dus mag de accu wat kleiner en de motor wat lichter.

#RIDEHACK: Longtails

Meer doen op de fiets is het goede voornemen wat veel mensen hebben wanneer ze op zoek gaan naar een nieuwe fiets. Minder in de auto stappen en ook de ritjes van het ene dorp naar het andere gewoon op de fiets gaan doen.

#RIDEHACK: Accutips over het bewaren van de accu

Veel vragen na aankoop van een e-bike gaan over de accu van de fiets. Logisch, want dat is een van de meest kostbare componenten.

#RIDEHACK: Accutips over opladen

De accu van een e-bike is een van de meest kostbare onderdelen van je fiets en daarom kun je er maar beter een beetje zuinig mee omspringen zodat je er langer plezier van hebt. Hieronder een aantal handige weetjes om langer met je accu te doen:
Berlin Brinckers Ebike

#ridehack: Goede verlichting

Zien en gezien worden is belangrijk in het verkeer. Daarom kiest Brinckers voor de meeste modellen voor goede verlichting van AXA Blueline.

#ridehack: Fiets mee op vakantie?

Neem jij je fiets ook altijd mee op vakantie? Wij wel! Het is even uitzoeken hoe, maar waar een wil is… Is een weg!
brinckers ebike nieuws

#ridehack: Derailleur of naafversnelling?  

Ook op een elektrische fiets is schakelen de gewoonste zaak van de wereld. Door te schakelen kun je gemakkelijker optrekken en rustiger een constante snelheid blijven rijden.

#ridehack: De sterke middenmotor 

Uiteindelijk willen we allemaal meer pk’s. Harder optrekken, sneller de heuvel of brug op. Is dat echt de enige reden om een middenmotor te kiezen? Wij denken van niet.
1 2 3