brinckers ebike nieuws

#Ridehacks

Op deze pagina verzamelen we alle Brinckers nieuwtjes voor je. Daarnaast kun je hier ook de Brinckers #ridehacks terugvinden, waarin we je alle geheimen verklappen van de Brinckers elektrische fietsen. Lees je gerust helemaal in! Niet kunnen vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op of kom langs bij één van de Brinckers dealers. De Brinckers dealers kunnen je alles vertellen over welke elektrische fiets het beste past bij jouw wensen en gebruik. En natuurlijk kun je er dan ook meteen op proefrijden!

Berlin Brinckers Ebike

#ridehack: Goede verlichting

Zien en gezien worden is belangrijk in het verkeer. Daarom kiest Brinckers voor de meeste modellen voor goede verlichting van AXA Blueline.

#ridehack: Fiets mee op vakantie?

Neem jij je fiets ook altijd mee op vakantie? Wij wel! Het is even uitzoeken hoe, maar waar een wil is… Is een weg!
brinckers ebike nieuws

#ridehack: Derailleur of naafversnelling?  

Ook op een elektrische fiets is schakelen de gewoonste zaak van de wereld. Door te schakelen kun je gemakkelijker optrekken en rustiger een constante snelheid blijven rijden.

#ridehack: De sterke middenmotor 

Uiteindelijk willen we allemaal meer pk’s. Harder optrekken, sneller de heuvel of brug op. Is dat echt de enige reden om een middenmotor te kiezen? Wij denken van niet.
brinckers dealer verkoop punten holland

#ridehack: Hoe controleer ik mijn bandenspanning?

Brinckers fietsen zijn altijd voorzien van goede a-merk banden met een anti-lek laag en zijn vaak een maatje breder omdat dit meer grip en comfort geeft. Wanneer de bandenspanning juist is zal de rolweerstand ook laag blijven.
Kinderzitjes op je Brinckers e-bike

#ridehack: kinderzitjes op een Brinckers e-bike

Niet alle Brinckers modellen zijn even geschikt voor kinderzitjes. Benieuwd welke fietsen bij uitstek geschikt zijn voor kinderzitjes en welke zitjes je makkelijk kunt monteren? Lees dan deze kinderzitjes-#ridehack!
Schoonmaken van je Brinckers elektrische fiets

#ridehack: je Brinckers e-bike schoonmaken

Tja, we weten het: schoonmaken is niet je favoriete bezigheid. Toch is het schoonmaken van je e-bike wel aan te raden! Op die manier verleng je de levensduur van je fiets en zorg je voor maximale prestaties. De beste tips? Lees ze in deze schoonmaak-#ridehack.
Je e-bike accu opladen

#ridehack: accu opladen en bewaren

Als je je accu op de juiste manier oplaadt en bewaart, zorg je ervoor dat hij zo lang mogelijk goed blijft presteren. Want het is normaal dat je accu in de loop der jaren slijt, maar als je goed voor je accu zorgt, voorkom je snellere slijtage. Lees alle accutips in deze accu-#ridehack.
1 2