Brinckers Service ebike

Service en servicepunten

Koop je een Brinckers elektrische fiets, dan kun je vertrouwen op de beste service! Omdat de e-bikes exclusief via dealers verkocht worden, kun je als Brinckers eigenaar altijd terecht bij een van de dealers of bij het servicenetwerk van een van deze dealers. We maken onderscheid tussen dealers die een goedgevulde showroom met elektrische fietsen hebben en dealers die zich voornamelijk richten op service en reparatie. Zo is er altijd hulp dicht bij je in de buurt!

Servicebeurten

Het is belangrijk om je e-bike goed te onderhouden: des te langer heb je er plezier van! Het is daarom erg verstandig om regelmatig een servicebeurt uit te laten voeren. Zeker wanneer je het hele jaar gebruik maakt van je fiets. In de winter is de slijtageslag veel groter en moet je dus extra lief zijn voor je fiets. Plan dus gerust een servicebeurt in bij één van onze Brinckers dealers. Zo blijft je fiets niet alleen meer waard, maar ben je ook zeker van een lekker rijdende fiets.

Ben je benieuwd hoe je je elektrische fiets in topconditie kunt houden? Dan hebben wij een aantal handige tips voor je! Bekijk de  #ridehack over het schoonhouden van je fiets.

service brinckers ebike

Reparaties

Is je Brinckers e-bike kapot? Dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben! Wacht niet langer en  vraag via een Brinckers dealer een reparatie aan. Sommige dealers werken ook samen met mobiele fietsenmakers, zo zijn er altijd oplossingen om snel weer te kunnen fietsen. Neem contact op met de winkel waar je jouw Brinckers fiets hebt gekocht of klik op de button om te zien welke dealer bij jou in de buurt is.

Reparaties

Is je Brinckers e-bike kapot? Dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben! Wacht niet langer en  vraag via een Brinckers dealer een reparatie aan. Sommige dealers werken ook samen met mobiele fietsenmakers. Zo zijn er altijd mogelijkheden om snel weer te kunnen fietsen. Neem contact op met de winkel waar je jouw Brinckers fiets hebt gekocht of klik op de button om te zien welke dealer bij jou in de buurt is.

Service ebike brinckers garantie

Garantie

Voor iedere Brinckers e-bike die je koopt, geldt de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat “een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten”. Maar bij Brinckers krijg je meer, omdat wij geloven in de kwaliteit van onze e-bikes. Zo krijg je naast de wettelijke garantie ook de uitgebreidere Brinckers fabrieksgarantie. Bekijk de garantievoorwaarden.

  • 6 jaar garantie op het frame
  • 2 jaar garantie op de accu
  • 2 jaar garantie op motor, display & bediening
  • 2 jaar garantie op de voorvork
  • 2 jaar garantie op andere onderdelen

Contact

Heb je nog vragen over de elektrische fietsen van Brinckers of ben je op zoek naar andere informatie? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen! Bekijk op de contactpagina hoe je ons het beste kunt bereiken.

Klantonderzoek
Waar te koop?
Wij staan voor je klaar