brinckers ebike nieuws

Brinckers nieuws

Op deze pagina verzamelen we alle Brinckers nieuwtjes voor je. Daarnaast kun je hier ook de Brinckers #ridehacks terugvinden, waarin we je alle geheimen verklappen van de Brinckers elektrische fietsen. Lees je gerust helemaal in! Niet kunnen vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op of kom langs bij één van de Brinckers dealers. De Brinckers dealers kunnen je alles vertellen over welke elektrische fiets het beste past bij jouw wensen en gebruik. En natuurlijk kun je er dan ook meteen op proefrijden!

Brinckers Service ebike

Het favoriete fietsrondje van… Taeke Bijlsma

Brinckers heeft meegedaan aan de fietstest van ANWB. Vanuit de organisatie krijgt onze Brisbane GT een 7,9.
Brinckers Service ebike

Brisbane GT krijgt een 7,9

Brinckers heeft meegedaan aan de fietstest van ANWB. Vanuit de organisatie krijgt onze Brisbane GT een 7,9.
Brinckers Brisbane

Brinckers zet ook op marketingvlak een stapje extra!

Na herstructurering achter de schermen richt Brinckers zich sinds dit voorjaar nadrukkelijk op consumentenmarketing. Onder het motto ‘more miles, more smiles’ probeert het merk bij zo veel mogelijk consumenten op de radar te komen.
Ervaringen met Brinckers e-bikes

Kom proefrijden op afspraak

Het is gelukkig weer mogelijk om bij de fietsenmaker te komen proefrijden! Zomaar naar binnen lopen mag nog niet, maar op afspraak kan het gewoon. Benieuwd? Maak een afspraak bij een van de 50 Brinckers dealers bij jou in de buurt! Ga fietsen, blijf gezond!
Ervaringen met Brinckers e-bikes

Ervaringen met Brinckers e-bikes: 88% is tevreden

Onlangs heeft een grote Brinckers dealer met landelijke dekking een klanttevredenheidsonderzoek gedaan onder kopers van een Brinckers elektrische fiets. In dit nieuwsbericht kun je alle resultaten terugvinden van dit onderzoek. We kunnen alvast verklappen dat we erg blij zijn met de uitkomsten!
Een Brinckers fiets van de zaak?

Brinckers van de zaak: zakelijke e-bike lease

Sinds 1 januari 2020 is zakelijke fietslease een veelbesproken item op de werkvloer. Je kunt namelijk voor een paar euro per maand een fiets van de zaak leasen. Met Brinckers zijn wij ook in het lease bootje gestapt. Wij bieden via zusterbedrijf Hellorider Brinckers e-bikes aan als leasefiets.
Brinckers e-bikes getest door de ANWB

Brinckers elektriche fietsen getest door de ANWB

Onze elektrische fietsen zijn getest door de ANWB en daar zijn we best een beetje trots op. Ze hebben namelijk stuk voor stuk een goede beoordeling gekregen in de ANWB e-bike test voor de ANWB Elektrische Fiets Vergelijker. Lees hier welke modellen in de prijzen zijn gevallen en wat het testoordeel van de testers is.
Samenwerking Brinckers en het Human Power Team

Brinckers, het Human Power Team en de snelste fiets ter wereld

Het Human Power Team, een studententeam van de TU Delft en de VU Amsterdam, heeft op zaterdag 27 juli hun nieuwste aerodynamische ligfiets onthuld bij het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Met de VeloX 9 wil het team het wereldrecord snelfietsen verbreken. Brinckers bouwt mee aan deze superfiets.
Klantonderzoek
Waar te koop?
Wij staan voor je klaar