Kom proefrijden op afspraak

Brinckers Granville

Kom lekker uitproberen

Het moet goed voelen! Een nieuwe fiets kies je niet zomaar uit. Het liefst probeer je er eerst een paar uit door er een stukje op te rijden. Dan weet je pas echt of het allemaal goed voelt. Daarom is het zo belangrijk om niet zomaar een fiets te bestellen, maar om eerst op een paar modellen te gaan rijden en je te laten informeren door de fietsenmaker.

Op afspraak mogen ook fietsenwinkels weer klanten ontvangen. Neem gerust contact op met een van de 50 Brinckers dealers bij jou in de buurt om een afspraak te maken.

Geen lange levertijden

Door de toegenomen populariteit zijn er veel tekorten in de markt. Niet bij Brinckers! Onze populaire modellen zijn goed beschikbaar en je hoeft dus niet lang te wachten op de levering van je gekozen fiets. 

Bekijk hier de populairste modellen:

 

1. De beste keuze voor wie comfort en een krachtige, stille ondersteuning zoekt. De Brinckers Brisbane is verkrijgbaar in een dames- of herenuitvoering: 

Brinckers Brisbane elektrische fiets

2. Dezelfde fijne zithouding en comfortabele uitrusting, maar nu met een voorwielmotor. De Brinckers Boston is natuurlijk ook in dames- en herenuitvoering verkrijgbaar:

Brinckers Boston elektrische fiets

3. Wie vaak fietst en langere fietstochten gewend is kiest vaak voor de vlottere zitpositie en duurzaamheid van de Bosch componenten. De Brinckers Granville is verkrijgbaar in dames- en herenuitvoering: 

Brinckers Granville M8 Heren

Ga fietsen, blijf gezond!