Brinckers Bulk'R

Kijk hem Bulken!

Meer doen op de fiets begint met meer kunnen doen op de fiets! Met de Bulk’R kan alles! Of je nu 1,2 of 3 kinderen hebt, graag veel boodschappen doet of dit alles dagelijks wil kunnen combineren, met de Bulk’R kun je alle kanten op! De Bulk’R is meer dan een fiets, het is een concept met allerlei handige modulaire accessoires zodat de Bulk’R zich kan aanpassen naar waar jij behoefte aan hebt!

Bulk’R

Grey Gloss
3 Speed Automatic
Longtail frame
Intube accu 417Wh

Double Bulk’R

Grey Gloss
3 Speed Automatic
Longtail frame
2 accu’s met 417Wh per accu

Veelzijdig en eenvoudig

Normaal Blincken we, nu Bulken we! De Bulk’R is modulair: Het basismodel is een elektrische fiets met een lange bagagedrager. Hier kunnen 2 kinderzitjes op, maar ook een fietstas en een kinderzitje. Of een Monkeybar en een grote krat. Voor grotere kinderen kun je ook kiezen voor het 2 persoons zitje en de voetenplank. Ook aan de voorkant kun je een kinderzitje kwijt. Of ga je toch voor een handige voordrager? De Bulk’R is aanpasbaar naar jouw wensen!

Kracht
Comfort
Actieradius

Welke Bulk'R kies jij?

BULK’R

3-speed Automatic

De Basis Bulk’R is een unieke fiets met een krachtige 80Nm middenmotor en een Gates CDX riemaandrijving. De 3 speed Automatic naaf is speciaal ontwikkeld om soepel te schakelen in combinatie met een krachtige middenmotor. Automatic betekent dat je geen shifter op het stuur hebt. Lekker clean en zorgeloos fietsen dus! De naaf schakelt vanzelf op- en af wanneer dat nodig is. Maar eigenlijk is de Bulk’R een soort handig busje vermomd als fiets. Je kunt door de juiste accessoires te kiezen letterlijk alle kanten op!

DOUBLE BULK'R

Twin battery – 3 speed Automatic

De Double Bulk’R is het busje met de grotere tank. Handig, want dan hoef je minder vaak te tanken… Alle opties van de Bulk’R passen ook gewoon op de Double Bulk’R. Tussen de accu’s zit een zogenaamde “balancer” die ervoor zorgt dat de boel mooi in evenwicht blijft.

Als je veel met zware last fietst of vaak moet optrekken is het aan te raden om voor de Double Bulk’R te kiezen. Dan kun je nog langer alle kanten op!

Adviesprijs

BULK’R
3799,-
  • 6 jaar garantie op het frame
  • 2 jaar garantie op de accu  
  • Diverse accessoires verkrijgbaar

Adviesprijs

DOUBLE BULK'R
4199,-
  • 6 jaar garantie op het frame
  • 2 jaar garantie op de 2 accu’s
  • Diverse accessoires verkrijgbaar

Brinckers Bulk'R kenmerken

Motor & accu informatie
Onderdelen & afmontage
Algemene kenmerken
Garantie

Motorpositie | middenmotor

Motorsysteem |Bafang M420

Accu | 417Wh (of 2x 417Wh)

Actieradius | 100km bij 2x 417Wh accu

Ondersteuning |5 standen

Display | LCD zijkant van het stuur

NFC Connected | Ja, lees meer

Versnellingen | Bafang 3 speed Automatic

Remmen | Hydraulische schijfremmen

Zadel | Verstevigde Selle Royal

Banden | CST 26x 2.25

Fietsslot | Abus

Frametype | Longtail

Framematen | Uni

Kleur | Grey Gloss

Gewicht | 37 excl. accu

Max. snelheid | 25 km/h

Handleiding e-bike techniek | download

Handleiding fiets | download

Garantie op frame | 6 jaar

Garantie op accu | 2 jaar

Garantie op motor, display & bediening | 2 jaar

Garantie op voorvork | 2 jaar

Garantie op onderdelen | 2 jaar

Brinckers Bulk'R kenmerken

Motor & accu informatie

Motorpositie

Motorsysteem

Accu

Actieradius

Ondersteuning

Display

 

middenmotor

Bafang M420

417Wh (of 2x 417Wh)

100km bij 2x 417Wh accu

5 standen

LCD zijkant van het stuur

 

Onderdelen & afmontage

Versnellingen

Remmen

Zadel

Banden

Fietsslot

NFC Connected

 

Bafang 3 speed Automatic

Hydraulische schijfremmen

Verstevigde Selle Royal

CST 26x 2.25

Abus

Ja, lees meer

Algemene kenmerken

Frametype

Framematen

Kleur

Gewicht

Max. snelheid

Handleiding 1

Handleiding 2

 

Longtail

Uni

Grey Gloss

37 excl. accu

25 km/h

download

download

Garantie

Frame

Accu

Motor & display

Voorvork

Onderdelen

 

6 jaar

2 jaar

2 jaar

2 jaar

2 jaar

Brinckers Bulk’R

Steeds meer gebieden worden autoluw, met de Bulk’R kom je overal en neem je alles mee. Handig, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Laden en lossen gaat handig en veilig door de extra robuust uitgevoerde standaard. Daarnaast is de Bulk’R voorzien van een Gates CDX Riem met automatische spanner en schermpje om je broek schoon te houden. De 80Nm sterke motor zorgt ervoor dat je geen last hebt van wind tegen of brug op en schakelen gaat ook al vanzelf! Dit is het nieuwe fietsen! Kom het uitproberen bij de Brinckers dealer en laat je informeren over de mogelijkheden!

Wist je dat?

De Bulk’R is uitgerust met een NFC Chip? Hiermee kun je connecten met je fiets en na gratis registratie allemaal handige tips en tricks vinden. Nieuwsgierig? Lees hier meer over de NFC connected optie van Brinckers.

Slimme accessoires

Wat de Bulk’R uniek maakt is niet alleen zijn ruimte, maar ook zijn toepasbaarheid. Dankzij slimme, speciaal voor de Bulk’R ontworpen accessoires kun je de Bulk’R zo optuigen dat hij perfect aansluit op jouw gebruik. Hieronder een paar voorbeelden:

Sitiatie 1: “1 kindje plus bagage”: Zodra er kinderen in beeld komen is een stevige/ruime fiets extra fijn. Eerst kan junior voorop op een Mini kinderzitje. Je hebt dan achterop alle ruimte voor de boodschappen in een grote tas (80-100 liter past gewoon!) en je kunt als extra mogelijkheid een 60×40 Eurobox achterop zetten en vastmaken aan de monkeybar.  

Sitiatie 2: “2 kindjes plus bagage”: Hier kun je kiezen tussen 2 kindjes achterop mee te nemen op een maxi of Junior zitje, maar je kunt er ook 1 voorop, en 1 achterop plaatsen en achterop blijft ruimte voor een fietstas. Laden en lossen gaat eenvoudig dankzij de stabiele standaard. Wanneer je er 2 achterop kunt meenemen kun je bovendien bagage op de voordrager kwijt. Deze is verkrijgbaar in mand model of juist vlak, zodat je er zelf een kratje of mand op kunt bevestigen.

Situatie 3: “grote kinderen”: Zodra ze niet meer op de Maxi of Junior passen kun je gebruik maken van het zitje speciaal voor de Bulk’R. Daarop zit je vorstelijk en kun je gemakkelijk op, en afstappen. Je zou zelfs 2 grote pubers achterop kwijt kunnen! Door de stevige beschermplaten te gebruiken kan er niets tussen de spaken komen en de voetenplank is dermate lang dat beide passagiers er gebruik van kunnen maken. 

Situatie 4: “geen kinderen, geen auto”: Iedereen die al gewend is om alles op de fiets te doen loopt met zijn huidige fiets tegen capaciteitsproblemen aan bij het doen van grote boodschappen of het ophalen van een groot pakketje. Met de Bulk’R leg je de lat hoger en kan er simpelweg meer. Door de voordrager te voorzien van een grote krat of mand, achterop een 60×40 Eurobox aan de monkeybar vast te maken en wellicht grote 80-100 liter fietstassen eronder te monteren kun je flink wat vervoeren! Wees creatief en geniet!

Veelzijdig genieten

Door de ruime keuze aan accessoires kun je de Bulk’R aanpassen naar jouw wensen: Met een kleintje voorop fietsen? Geen probleem. Met een kleintje en een grote achterop? Geen probleem. Met een kleintje en een fietstas boodschappen doen? Geen probleem! Met zn 2en fietsen is leuk, maar met zn 3en eigenlijk nog leuker! Door de smalle/lange bouw is de Bulk’R heel stabiel en eenvoudig om mee te rijden in druk verkeer. Wie veel fietst kiest voor de Double Bulk’R, want dan heb je dubbel zoveel Wh in de tank! Handig en ook na een paar jaar nog voldoende inhoud om te kunnen Blincken!

Benieuwd geworden? Neem contact op met een dealer en vraag naar de mogelijkheden!

Klantonderzoek
Waar te koop?
Wij staan voor je klaar