De elektrische fietsen van Brinckers

Elektrische fietsen

De elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, is een fiets met een elektrische ondersteuning. Deze ondersteuning helpt u om langer en sneller te fietsen zonder er extra moeite voor te doen. Het is dan ook niet vreemd dat de elektrische fiets enorm populair is: het is een ideale manier om op uw bestemming aan te komen zonder bezweet of vermoeid te zijn. Daarnaast biedt het u de kans om vaker mooie en uitdagende routes te nemen zonder bang te zijn dat u het hele stuk nog terug moet fietsen of dat u het niet aankan. De elektrische fiets ondersteunt u de hele reis door!

Soorten elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn in veel soorten en maten te verkrijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld elektrische- transportfietsen, elektrische moederfietsen, elektrische stadsfietsen en voor de sportieve fietsers, elektrische sportfietsen. Deze e-bikes zijn uiteraard in zowel lage instap als herenmodel beschikbaar. De plaats van de motor is bepalend voor het karakter van een elektrische fiets. De motor van een Brinckers elektrische fiets kan in het voorwiel verwerkt zitten of in de trapas (een middenmotor genoemd).

De beste elektrische fiets

De elektrische fietsen van Brinckers zijn fietsen van de beste kwaliteit die enkel uit A-merk onderdelen bestaan. Het is dan ook geen verrassing dat diverse e-bikes van Brinckers in de prijzen zijn gevallen bij onafhankelijke e-bike tests. Zo zijn de Brinckers Bretagne M8 (Nationale E-bike Test) en de Brinckers Baker F7 (AD Fietstest) zeer goed beoordeeld.

Proefrijden op een e-bike

Wilt u graag een elektrische fiets kopen maar weet u nog niet zeker welke e-bike het beste aansluit op uw behoeftes? Kom dan naar één van onze verkooppunten en ontvang meer informatie over onze Brinckers e-bikes. Graag een testritje maken? Plan nu een afspraak en kom testrijden bij één van onze exclusieve verkooppunten. Wij helpen u met het kiezen van de beste elektrische fiets!

Ervaar Brinckers bij één van onze verkooppunten