Le Mans M310 CT

De specificaties

Denken we aan Le Mans, dan denken we aan sport en snelheid. Het is dan ook niet gek dat dit nieuwe model van Brinckers vernoemd is naar deze Franse stad, die een en al sportiviteit ademt. De Brinckers Le Mans is het meest sportieve model binnen het Brinckers assortiment en is special ontworpen voor de sportieve fietser die flink wat eisen stelt aan zijn fiets. En de Le Mans? Die voldoet aan allemaal!

Met de Le Mans M310 CT kunt u flink op tempo rijden, maar ervaart u ook vooral luxe en comfort. De Le Mans is namelijk voorzien van een traploze Enviolo 310 versnellingsnaaf. Het Enviolo schakelsysteem werkt perfect samen met de elektrische ondersteuning: de krachtige motor en het traploze schakelen zorgen voor een ongekende fietservaring. De rijprestaties zijn vloeiender en daardoor nog prettiger, zodat afstappen geen optie meer is!

Natuurlijk kunt u verder vertrouwen op het comfort en de kwaliteit van Brinckers. Zo staat u in ieder landschap uw mannetje dankzij de ongekend krachtige middenmotor en zorgt de luxe afwerking van de fiets ervoor dat iedere rit bijzonder prettig verloopt. Natuurlijk is ook het kenmerkende Design niet verloren gegaan en beschikt ook deze fiets over een luxe display met stuurbediening.

Algemeen

Frametype: heren & dames

Framematen: 53, 57 en 61 cm (heren)
49, 53 en 57 cm (dames)

Kleur: blauw / zwart mat

Gewicht: ca. 20,5 kg (excl. accu / 23,5 kg incl.)

Wielmaat: 28 inch

Versnellingen en remmen

Versnellingen: Enviolo 310 Manual (traploos)

Remmen: hydraulische schijfremmen (handremmen)

Motor en accu

Motorpositie: middenmotor (trapas)

Maximale snelheid: 25 km/h

Accu: 468, 562 of 630Wh (accukeuze)

Actieradius: maximaal 200 km

Display: luxe display in het midden van het stuur

Ondersteuningsstanden: 5

Onderdelen

Banden: Schwalbe anti-lekbanden

Verlichting: via de accu

Slot: Abus ringslot met insteekoptie

Toon specificaties Verberg specificaties

De kwaliteitsbelofte van Brinckers

Uw fietsplezier is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van onze e-bikes! Bij Brinckers is de hoogste kwaliteit de standaard en om u te verzekeren van onbezorgd elektrisch fietsen, bieden wij de kwaliteitsbelofte van Brinckers. Lees meer

3 jaar garantie op de accu

6 jaar garantie op het frame

€100 korting op zorgeloze service

Onderhoud bij 250 servicepunten

Testwinnende e-bikes

Smart Dutch Design

Zeer stijve frames

Krachtige motoren