ebike brinckers contact
ebike contact brinckers

Gratis accu-upgrade! 

Ga jij voor die extra miles? Tot en met maandag 6 juni kun je bij de Boston (F7 of F8) of Brisbane (M7, M8 of M310) een gratis accu upgrade krijgen ter waarde van €150,-! Met deze leuke voorjaarsactie kan je de komende periode extra kilometers maken op jouw nieuwe elektrische fiets!

Brinckers Boston
Groots en veelzijdig: de naam voor het dit Brinckers model was zo gevonden. De Amerikaanse stad Boston was de inspiratiebron voor de Brinckers Boston. Levendig en vol energie: deze elektrische fiets voelt zich thuis in de drukte van de stad! Dankzij de krachtige voorwielmotor is dit een e-bike die je overal kunt gebruiken, dus ga je buiten de stad even lekker de natuur in? Easy does it op deze Brinckers.

Brinckers Brisbane
De Australische stad Brisbane is de hoofdstad van de staat Queensland. Deze royale titel is ook zeker van toepassing op de Brinckers Brisbane. Je ervaart ongeëvenaard comfort door de vele extra’s en dankzij het fijne zadel bevind je je letterlijk in een luxepositie om zorgeloos mooie kilometers te maken.

Brinckers Boston & Brisbane

Brinckers Boston

7-speed Shimano Nexus
Lage & Hoge instap
Gratis accu-upgrade naar 600Wh

Brinckers Brisbane e-bike

Brinckers Brisbane

7-speed Shimano Nexus / of Enviolo 310 Manual (traploos)
Lage & Hoge instap
Gratis accu-upgrade naar 600Wh

Voorwaarden 

Van zaterdag 16 april t/m maandag 6 juni kan je bij een Brinckers dealer een Brinckers Boston (F7 of F8) of Brinckers Brisbane (M7, M8 of M310) aanschaffen met een gratis accu upgrade van 450Wh naar 600Wh ter waarde van €150,-.

De actie is alleen geldig bij het kopen van een nieuwe complete fiets/accu/lader/ combinatie. Losse accu orders worden tegen normale condities geleverd.

Klantonderzoek
Waar te koop?
Wij staan voor je klaar