Brinckers wil dat iedere klant tevreden is en biedt daarom de beste service. Want u bent niet alleen klant bij Brinckers wanneer u een fiets koopt, maar ook daarna. Onze servicespecialisten zorgen ervoor dat uw Brinckers fiets in topconditie blijft. En het mooiste is: met ons uitgebreide servicenetwerk zijn wij altijd bij u in de buurt!

Onderhoud of reparatie?

Voor de Brinckers fietsen maken wij gebruik van de beste onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo garanderen wij veel fietsplezier. Maar ook de beste fiets heeft zo nu en dan onderhoud of een reparatie nodig. Samen met ons serviceteam zijn wij altijd in de buurt om u zo snel mogelijk te helpen.

Het Brinckers serviceteam

Het Brinckers serviceteam is altijd bij u in de buurt: ons servicenetwerk bestaat uit meer dan 200 servicepunten die uw Brinckers fiets kunnen voorzien van grondig onderhoud of een vakkundige reparatie. Deze onderhoudspunten zitten verspreid door heel Nederland, zodat er altijd wel een servicepunt bij u in de buurt is. Door middel van onze servicepartners kunt u erop vertrouwen dat u in geval van onderhoud of reparatie zo snel mogelijk weer mobiel bent.

top