Hoe zit het met onderhoud?

Brinckers biedt in samenwerking met ruim 200 servicepartners onderhoud aan bij u in de buurt. Deze 200 lokale servicepunten zitten verspreid door heel Nederland (en België), zodat u het onderhoud altijd in de buurt uit kunt laten voeren.

Eerste servicebeurt

Wij adviseren u om een paar maanden na aankop een eerste servicebeurt uit te laten voeren. Bij aanschaf van een nieuwe fiets moeten de onderdelen nog even goed op hun plaats vallen en is het belangrijk dat dingen als remmen en versnellingen na een maand of 3 nog even bijgesteld worden. Een monteur loopt bij een eerste servicebeurt de fiets goed na en stelt de onderdelen waar nodig nog even opnieuw af. Voor de eerste servicebeurt kunt u prima bij ons terecht: in samenwerking met ruim 200 servicepartners zullen wij ervoor zorgen dat uw nieuwe fiets weer als een zonnetje rijdt. Neem gerust contact met ons op.

Jaarlijks onderhoud

Wij raden u aan jaarlijks een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. De monteur loopt de fiets na en zorgt ervoor dat uw fiets weer soepel en veilig rijdt. Ook voor jaarlijks onderhoud kunt u bij ons terecht: neem gerust contact met ons op!

top