Onze Brinckers fietsen worden zeer goed gewaardeerd door onze klanten. Gemiddeld scoort een e-bike van Brinckers een 9,2! Hier kunt u reviews lezen van klanten die ervaring hebben met Brinckers. Bent u benieuwd wat anderen vinden van de elektrische fietsen en service van Brinckers? Hier leest u het!

 

Klantbeoordelingen

★★★★★

Sinds enkele weken de troste bezitters van twee Brinckers Bologna. De lage prijs maakte ons nieuwsgierig, maar ook sceptisch. Na een proefrit waren mijn man en ik gelijk overtuigd: wat een heerlijke fiets. Hij ziet er ook een beetje sportief uit, dat past goed bij ons. Nu rijden we samen met een glimlach de mooiste routes. Ik kan iedereen aanraden om de Brinckers fietsen te testen: de vriendelijke medewerker legt je in alle rust alles uit, zodat je de fiets direct een beetje leert kennen. Heel fijn!

Roos Geldrop

★★★★

Eigenlijk was alleen mijn vrouw op zoek naar een elektrische fiets. Wij hebben al vele modellen geprobeerd, maar ze waren niet naar wens. De Brinckers Granville leek haar de moeite waard om te testen, ook vanwege het uiterlijk van de fiets. De Bosch motor presteert zoals verwacht: helemaal prima en in het echt is de fiets nog mooier dan de website ons liet zien. We hebben daarom ook direct maar het heren model bestelt, zodat we samen op onze Brinckers kunnen rijden. Bedankt!

Huub en Josiene van Kleef Overveen

★★★★★

Wij rijden nu bijna een jaar tevreden op onze Brinckers fietsen. Het gemak van een proefrit aan huis was erg aantrekkelijk en toen we er thuis eenmaal op gereden hadden waren we meteen verkocht! We nemen ze ieder jaar mee op vakantie en ze rijden nog steeds als een trein. En het mooiste is dat we het onderhoud ook aan huis kunnen laten doen, veel makkelijker dan dat wordt het niet. Wij zijn zeer tevreden over de fietsen en de service van Brinckers!

Jolanda Alkmaar

★★★★★

helemaal super!
de fiets is mooi en goed en rijd als een trein! hij werd binnen een dag al bij me bezorgd, tegenwoordig kan dat ook maar allemaal! nog geen ervaring met de service, maar de 7 jaar garantie en mijn ervaring met brinckers tot nu toe stemt mij heel positief.

Mirjam de Roode-Schaverman soest

★★★★

Heb mijn Bretagne M8 pas een maand, maar heb er al vele kilometers op gereden. Mijn man kan me amper bijhouden! Binnenkort ook maar één voor hem bestellen.

Liesbeth Venray

★★★★

Mijn Brinckers Brooklyn F7 rijdt fantastisch. Ik laat de auto nu veel vaker staan! De proefrit bij mij thuis was ideaal: het is toch fijn de fiets even te testen voordat je hem koopt. Een tevreden klant!

Dennis Warmond

★★★★★

Een proefrit is zo geboekt: de vriendelijke man heeft me uitstekend geholpen. Op al mijn vragen had hij een antwoord en hij heeft ruim de tijd genomen. Het was niet zo van: ‘trek je portemonee maar’. ik ben erg blij met mijn nieuwe fiets!!!

chantal_1980 Beverwijk

★★★★★

Hele fijne fiets in drie weken al bijna 500 km gereden de accu ging meer dan 200 km mee voordat hij leeg was wel alleen lage stand gebruikt. De fiets doet dus wel wat ze beloven!

sabine de reuver Drachten

★★★★

PRIMA! De Brinckers Bretagne M8 is een fatnastische ebike, beter dan mijn oude gazelle. Ik kende dit merk helemaal niet, maar na een proefrit moest ik hem wel bestellen. Toppie!

Berend ter Horst Putten

★★★★★

De brochure is heel duidelijk: ik kwam er meteen achter dat ik de Bretagne M330 wilde hebben. Na een proefrit was ik overtuigd: de fiets rijdt heerlijk licht en het schakelen is super! Had ik hem maar eerder gekocht.

Marie-Louise Beesd

★★★★★

De proefrit kon ik gemakkelijk inplannen: precies op de dag en het tijdstip dat ik wilde. De vriendelijke specialist heeft me uitstekend geholpen. De fiets had ik snel in huis. Ben heel erg blij met mijn nieuwe fiets!

Michael Haarlem

★★★★

Met me nieuwe brinckers kan ik weer genieten van het fietsen.door een zware operatie heb ik lang niet kunnen fietsen,maar nu ga ik weer als een speer. Erg fijn dat de fiets bij je thuis voor de deur wordt gebracht.
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

han van de ven zaltbommel

★★★★

Ik fiets iedere dag 15 kilometer naar het werk, maar op mijn oude fiets werd dat toch een beetje teveel van het goede. Op zoek naar een e-bike dus! In het Testcenter hebben de mensen van Brinckers mij enorm goed geholpen: ze namen echt de tijd voor me! En de dag erna stond de bezorger al op de stoep met mijn nieuwe fiets. Het uitkiezen van de perfecte e-bike is op deze manier echt een fluitje van een cent en ik stap iedere dag met een grote glimlach op mijn nieuwe Brinckers.

Janneke Apeldoorn

★★★★★

We vinden de fietsen heerlijk. erg lang op zoek geweet naar de juiste fietsen,maar met brinckers een schot in de roos! Nu kunnen we samen weer heerlijk touren, dankjulliewel!

Marcel en ingrid Amstelveen

★★★★★

Het is een helder proces van proefrit tot bestellen. Je bent ook tot niets verplicht, wat erg fijn is. Na een dagje nadenken toch besloten de Bretagne M330 te bestellen en nog geen seconde spijt van gehad.

Anita Amsterdam

top