Brinckers wil dat iedere klant tevreden is en biedt daarom de beste service. Want u bent niet alleen klant bij Brinckers wanneer u een fiets koopt, maar ook daarna. Onze servicespecialisten zorgen ervoor dat uw Brinckers fiets in topconditie blijft. En het mooiste is: deze service kunnen wij vrijwel door geheel Nederland bij u thuis voor de deur verlenen!

Onderhoud of reparatie?

Voor de Brinckers fietsen maken wij gebruik van de beste onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo garanderen wij veel fietsplezier. Maar ook de beste fiets heeft zo nu en dan onderhoud of een reparatie nodig. Samen met ons serviceteam zijn wij altijd in de buurt om u zo snel mogelijk te helpen.

Het Brinckers serviceteam

Ons serviceteam heeft een landelijke dekking: onze monteurs rijden met de servicebus door vrijwel het hele land. Of het nu gaat om Zeeland, Friesland of Limburg! Daarnaast kunt u ook bij één van onze 270 servicepunten terecht. Deze onderhoudspunten zitten verspreid door heel Nederland, zodat er altijd wel een servicepunt bij u in de buurt is. Zo kunt u altijd vertrouwen op de beste, snelste en goedkoopste service in de buurt.

top