Over Brinckers

Zorgeloos elektrisch fietsen

Fietsen is fijn, fietsen biedt vrijheid, fietsen is gezond. Bij Brinckers begrijpen wij hoe belangrijk het is dat u comfortabel, ontspannen en zorgeloos kunt fietsen. Uw fietsplezier is ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van onze elektrische fietsen. Een elektrische fiets verbreedt uw horizon, u kunt veel meer kilometers afleggen dan met een gewone fiets en daardoor meer van de natuur ontdekken. Brinckers hoopt een bijdrage te leveren aan de vergroening van de samenleving door meer mensen van een scooter of een ander vervoersmiddel op de veel schonere e-bike te krijgen. Maar elektrisch fietsen is veel meer dan een transportmiddel: het is een hobby, een vrijetijdsbesteding waar miljoenen mensen plezier aan beleven. Het is onze missie om u zorgeloos te laten genieten van elektrisch fietsen.

Over Brinckers

Brinckers is een Hollands kwaliteitsmerk e-bikes van International Bike Group, de grootste verkoper van elektrische fietsen in de Benelux. In de e-bikes van Brinckers is de kennis van vele kwaliteitsmerken samengebracht. Het Brinckers team bestaat uit ervaren engineers met jarenlange ervaring in en kennis van de fietsindustrie en elektrotechniek. Stijve frames, krachtige motoren en alleen de allerbeste onderdelen worden goedgekeurd voor de elektrische fietsen van Brinckers, wat resulteert in uitermate betrouwbare e-bikes. Meerdere modellen zijn bij diverse onafhankelijke e-bike tests in de prijzen gevallen. Dat maakt Brinckers: zorgeloos elektrisch fietsen dankzij pure kwaliteit!

De kwaliteitsbelofte van Brinckers

Wij staan garant voor de topkwaliteit en de betrouwbaarheid van onze e-bikes! Met de kwaliteitsbelofte van Brinckers ontvangt u standaard een extra lange garantie op de accu en het frame en krijgt u hoge korting op zorgeloze service bij 250 servicepunten in Nederland en België. Daarmee bent u verzekerd van een elektrische fiets die jarenlang in topconditie blijft. Lees hier meer over de voordelen van Brinckers.

 

Human Power Team wint WK ligfietsen!

Als trotse partner wil Brinckers Lieke de Cock graag feliciteren met het winnen van het WK ligfietsen! Een fantastisch resultaat!

Lieke de Cock reisde met haar teamgenoten van het Human Power Team naar Battle Mountain Nevada in Amerika, om daar deel te nemen aan het WK ligfietsen. Zij deden alweer voor de 8ste keer mee. Lieke won in het vrouwenklassement met een snelheid van 119,5 km/u, heel dicht in de buurt van het wereldrecord van 121,8 km/u!

Samenwerking Brinckers met het Human Power Team

Samenwerking Brinckers met het Human Power Team

Het Human Power Team, dat bestaat uit studenten van de TU Delft en VU Amsterdam, bouwde een jaar lang aan de aerodynamische ligfiets genaamd Velox8. De Velox8 heeft een gesloten kap die doorloopt tot het achterwiel wat resulteert in een hele lage luchtweerstand.

Wat het Human Power Team ook erg belangrijk acht, is een bijdrage te leveren aan de voertuigindustrie en andere duurzame ontwikkelingen. Brinckers ligt volledig op één lijn met de visie van het Human Power Team, in haar zoektocht naar innovatie, het nastreven van de hoogste kwaliteit en het streven naar duurzaamheid. Wij zijn dan ook trotse partner van dit fantastische project. Brinckers heeft essentiële onderdelen geleverd om de Velox8 te kunnen bouwen. Lees hier meer informatie over het Human Power Team.

Samenwerking Brinckers met het Human Power Team

Samenwerking Brinckers met het Human Power Team