Over Brinckers

Zorgeloos elektrisch fietsen

Fietsen is fijn, fietsen biedt vrijheid, fietsen is gezond. Bij Brinckers begrijpen wij hoe belangrijk het is dat u comfortabel, ontspannen en zorgeloos kunt fietsen. Uw fietsplezier is ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van onze elektrische fietsen. Een elektrische fiets verbreedt uw horizon, u kunt veel meer kilometers afleggen dan met een gewone fiets en daardoor meer van de natuur ontdekken. Brinckers hoopt een bijdrage te leveren aan de vergroening van de samenleving door meer mensen van een scooter of een ander vervoersmiddel op de veel schonere e-bike te krijgen. Maar elektrisch fietsen is veel meer dan een transportmiddel: het is een hobby, een vrijetijdsbesteding waar miljoenen mensen plezier aan beleven. Het is onze missie om u zorgeloos te laten genieten van elektrisch fietsen.

Over Brinckers

Brinckers is een Hollands kwaliteitsmerk e-bikes van International Bike Group, de grootste verkoper van elektrische fietsen in de Benelux. In de e-bikes van Brinckers is de kennis van vele kwaliteitsmerken samengebracht. Het Brinckers team bestaat uit ervaren engineers met jarenlange ervaring in en kennis van de fietsindustrie en elektrotechniek. Stijve frames, krachtige motoren en alleen de allerbeste onderdelen worden goedgekeurd voor de elektrische fietsen van Brinckers, wat resulteert in uitermate betrouwbare e-bikes. Meerdere modellen zijn bij diverse onafhankelijke e-bike tests in de prijzen gevallen. Dat maakt Brinckers: zorgeloos elektrisch fietsen dankzij pure kwaliteit!

De kwaliteitsbelofte van Brinckers

Wij staan garant voor de topkwaliteit en de betrouwbaarheid van onze e-bikes! Met de kwaliteitsbelofte van Brinckers ontvangt u standaard een extra lange garantie op de accu en het frame en krijgt u hoge korting op zorgeloze service bij 250 servicepunten in Nederland en België. Daarmee bent u verzekerd van een elektrische fiets die jarenlang in topconditie blijft. Lees hier meer over de voordelen van Brinckers.

 

Human Power Team en de snelste fiets ter wereld

“Dit jaar gaan we het wereldrecord verbreken!” - Jennifer Breet

Het Human Power Team, een studententeam van de TU Delft en de VU Amsterdam, heeft op zaterdag 27 juli hun nieuwste aerodynamische ligfiets onthuld bij het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Met deze ligfiets, genaamd de VeloX 9, wilt het team in september het wereldrecord snelfietsen van 121,8 km/uur verbreken in de Nevada woestijn in Amerika.

Samenwerking Brinckers met het Human Power Team

Samenwerking Brinckers met het Human Power Team

Vrouwelijk wereldrecord

Het Human Power Team streeft ernaar om mens en techniek samen te brengen en daardoor te laten zien wat je op menskracht allemaal kan bereiken. Dit doen zij door elk jaar een fiets te produceren waarmee zij deelnemen aan de World Human Powered Speed Challenge in Nevada, Verenigde Staten. Het Human Power Team strijdt hier tegen andere teams om een zo hoog mogelijke snelheid op een fiets te behalen in het vrouwelijke klassement. Vorig jaar behaalde het team de eerste en tweede plek. Dit jaar willen de studenten naast het klassement winnen ook het wereldrecord op Nederlandse naam zetten. De Utrechtse Rosa Bas en Leidse Jennifer Breet zullen deze strijd aan gaan. Het wereldrecord staat nu met 121,8 km/uur op naam van de Française Barbara Buatois.

Brinckers bouwt ook in 2019 mee aan de snelste ligfiets ter wereld! Brinckers en het Human Power Team zitten volledig op één lijn als het gaat om een bijdrage te leveren aan de voertuigindustrie en andere duurzame ontwikkelingen. Wij zijn daarom ook dit jaar weer trotse partner van dit fantastische project. Brinckers heeft essentiële onderdelen geleverd om de VeloX 9 te kunnen bouwen. Lees hier meer informatie over het Human Power Team.

Samenwerking Brinckers met het Human Power Team

Samenwerking Brinckers met het Human Power Team