Over Brinckers

Zorgeloos elektrisch fietsen

Fietsen is fijn, fietsen biedt vrijheid, fietsen is gezond. Bij Brinckers begrijpen wij hoe belangrijk het is dat u comfortabel, ontspannen en zorgeloos kunt fietsen. Uw fietsplezier is ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van onze elektrische fietsen. Een elektrische fiets verbreedt uw horizon, u kunt veel meer kilometers afleggen dan met een gewone fiets en daardoor meer van de natuur ontdekken. Brinckers hoopt een bijdrage te leveren aan de vergroening van de samenleving door meer mensen van een scooter of een ander vervoersmiddel op de veel schonere e-bike te krijgen. Maar elektrisch fietsen is veel meer dan een transportmiddel: het is een hobby, een vrijetijdsbesteding waar miljoenen mensen plezier aan beleven. Het is onze missie om u zorgeloos te laten genieten van elektrisch fietsen.

Over Brinckers

Brinckers is een Hollands kwaliteitsmerk e-bikes van International Bike Group, de grootste verkoper van elektrische fietsen in de Benelux. In de e-bikes van Brinckers is de kennis van vele kwaliteitsmerken samengebracht. Het Brinckers team bestaat uit ervaren engineers met jarenlange ervaring in en kennis van de fietsindustrie en elektrotechniek. Stijve frames, krachtige motoren en alleen de allerbeste onderdelen worden goedgekeurd voor de elektrische fietsen van Brinckers, wat resulteert in uitermate betrouwbare e-bikes. Meerdere modellen zijn bij diverse onafhankelijke e-bike tests in de prijzen gevallen. Dat maakt Brinckers: zorgeloos elektrisch fietsen dankzij pure kwaliteit!

De kwaliteitsbelofte van Brinckers

Wij staan garant voor de topkwaliteit en de betrouwbaarheid van onze e-bikes! Met de kwaliteitsbelofte van Brinckers ontvangt u standaard een extra lange garantie op de accu en het frame en krijgt u hoge korting op zorgeloze service bij 250 servicepunten in Nederland en België. Daarmee bent u verzekerd van een elektrische fiets die jarenlang in topconditie blijft. Lees hier meer over de voordelen van Brinckers.

 

De kwaliteitsbelofte van Brinckers

De kwaliteitsbelofte van Brinckers

Brinckers bouwt mee aan de snelste fiets ter wereld

Brinckers is een unieke samenwerking aangegaan met het Human Power Team. Dit studententeam van de TU Delft en de VU Amsterdam streeft er sinds 2010 ieder jaar naar om de grenzen van de menselijke en technische potentie te verleggen. Ze bouwen hiervoor een extreem aerodynamische ligfiets en trainen atleten voor één doel: het wereldsnelheidsrecord mens-aangedreven fietsen verbeteren.

Het Human Power Team wil niet alleen een wereldrecord verbeteren, maar ook een bijdrage leveren aan de voertuigindustrie en andere duurzame ontwikkelingen. Brinckers ligt volledig op één lijn met de visie van het Human Power Team, in haar zoektocht naar innovatie, het nastreven van de hoogste kwaliteit en het streven naar duurzaamheid. Wij zijn dan ook trotse partner van dit fantastische project. Brinckers levert essentiële onderdelen om de snelste fiets ter wereld te kunnen bouwen. Lees hier meer informatie over het team en de race.

Samenwerking Brinckers met het Human Power Team

Samenwerking Brinckers met het Human Power Team