Bordeaux F3

De specificaties

De Franse stad Bordeaux staat voor luxe, comfort en staat bekend om haar verfijnde smaak. Het is dan ook niet moeilijk om te ontdekken hoe de nieuwe Brinckers Bordeaux F3 aan haar naam is gekomen. De Brinckers Bordeaux F3 is een heerlijk veelzijdige e-bike, waarmee u kleur bekent. U gaat stijlvol op pad met deze fraaie e-bike met ongekend krachtige voorwielmotor. Geen enkel landschap is te gek, dus trek er lekker op uit!

De Brinckers Bordeaux is één van de nieuwste aanwinsten binnen de Brinckers familie. Het beproefde, stijlvolle Dutch Design staat ook bij deze fiets garant voor extra comfort, wat u direct merkt door de fijne handvatten, het prettige zadel en de soepel schakelende Shimano versnellingen. De 3 Shimano Nexus schakelen lekker licht en zorgen ervoor dat u altijd een lekker verzet kunt kiezen.

Natuurlijk heeft u bij deze Brinckers ook de mogelijkheid tot accukeuze. Met deze accukeuze kiest u zelf hoe ver u wilt fietsen op één opgeladen accu en met de handige stuurbediening regelt u eenvoudig de mate van ondersteuning. Comfortabel elektrisch fietsen met een sportief tintje, dat kan alleen met de Bordeaux F3.

Algemeen

Frametype: lage instap

Framematen: 49, 53 en 57 cm

Kleur: wit glans / zwart

Gewicht: ca. 24,9 kg (excl. accu / 27,5 kg incl.)

Wielmaat: 28 inch

Versnellingen en remmen

Versnellingen: Shimano Nexus 3

Remmen: v-brakes (handremmen)

Motor en accu

Motorpositie: voorwielmotor

Maximale snelheid: 25 km/h

Accu: 374, 468 of 562Wh (accukeuze)

Actieradius: maximaal 190 km

Display: luxe display naast het handvat

Ondersteuningsstanden: 9

Onderdelen

Banden: CST anti-lekbanden

Verlichting: voor via de accu, achter op batterijen

Slot: Abus ringslot met insteekoptie

Toon specificaties Verberg specificaties

De kwaliteitsbelofte van Brinckers

Uw fietsplezier is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van onze e-bikes! Bij Brinckers is de hoogste kwaliteit de standaard en om u te verzekeren van onbezorgd elektrisch fietsen, bieden wij de kwaliteitsbelofte van Brinckers. Lees meer

3 jaar garantie op de accu

6 jaar garantie op het frame

€100 korting op zorgeloze service

Onderhoud bij 250 servicepunten

Testwinnende e-bikes

Smart Dutch Design

Zeer stijve frames

Krachtige motoren