Blossom F7

De specificaties

De Brinckers Blossom is de ideale fiets voor de praktische en modebewuste moeder die er graag samen met de kindjes op uit trekt. Deze elektrische moederfiets is van alle gemakken voorzien en is naast comfortabel en stijlvol ook nog eens enorm veilig. De Brinckers Blossom F7 is een heerlijk veelzijdige e-bike, waarmee u fluitend over straat gaat. U gaat stijlvol op pad met deze fraaie e-bike met ongekend krachtige voorwielmotor. Geen enkel landschap is te gek, dus trek er ook eens lekker op uit!

De Brinckers Blossom is één van de nieuwste aanwinsten binnen de Brinckers familie. Het beproefde, stijlvolle Dutch Design staat ook bij deze fiets garant voor extra comfort, wat u direct merkt door de fijne handvatten, het prettige zadel en de soepel schakelende Shimano versnellingen. De 7 Shimano Nexus versnellingen schakelen lekker licht en zorgen ervoor dat u altijd een lekker verzet kunt kiezen.

Natuurlijk heeft u bij deze Brinckers ook de mogelijkheid tot accukeuze. Met deze accukeuze kiest u zelf hoe ver u wilt fietsen op één opgeladen accu en met de handige stuurbediening regelt u eenvoudig de mate van ondersteuning. Comfortabel elektrisch fietsen met uw kleintjes, dat kan alleen met de Blossom F7.

Algemeen

Frametype: lage instap

Framematen: 48, 51 en 56 cm

Kleur: wit mat

Gewicht: ca. 23,5 kg (excl. accu / 26,8 kg incl.)

Wielmaat: 28 inch

Versnellingen en remmen

Versnellingen: Shimano Nexus 7

Remmen: rollerbrakes (handremmen)

Motor en accu

Motorpositie: voorwielmotor

Maximale snelheid: 25 km/h

Accu: 374, 468 of 562Wh (accukeuze)

Actieradius: maximaal 190 km

Display: luxe display naast het handvat

Ondersteuningsstanden: 9

Onderdelen

Banden: CST anti-lekbanden

Verlichting: voor via de accu, achter op batterijen

Slot: Abus ringslot met insteekoptie

Toon specificaties Verberg specificaties

De kwaliteitsbelofte van Brinckers

Uw fietsplezier is het uitgangspunt bij het ontwikkelen van onze e-bikes! Bij Brinckers is de hoogste kwaliteit de standaard en om u te verzekeren van onbezorgd elektrisch fietsen, bieden wij de kwaliteitsbelofte van Brinckers. Lees meer

3 jaar garantie op de accu

6 jaar garantie op het frame

€100 korting op zorgeloze service

Onderhoud bij 250 servicepunten

Testwinnende e-bikes

Smart Dutch Design

Zeer stijve frames

Krachtige motoren