Elektrische fietsen met voorwielmotor

Elektrische fietsen met voorwielmotor

De elektrische fietsen van Brinckers met een voorwielmotor zijn erg populair. Dat komt omdat al deze e-bikes uitgerust zijn met een zeer krachtige voorwielmotor: de krachtigste in de markt! Veel elektrische fietsen met een voorwielmotor hebben een motor die niet bijzonder krachtig te noemen is: de motor heeft wat minder trekkracht dan bijvoorbeeld een middenmotor. Echter hebben alle Brinckers e-bikes met voorwielmotor een voorwielmotor die net zo krachtig is als de meeste middenmotoren! De Brinckers voorwielmotor biedt namelijk een trekkracht van maar liefst 40 Nm, waar andere motoren in de markt zo'n 15, 25 of maximaal 30 Nm kunnen neerzetten.

Ondersteuning van een voorwielmotor

De ondersteuning die u ervaart als u op een e-bike met voorwielmotor zit, voelt een beetje als licht voortgetrokken worden. De voorwielmotor is voorzien van een rotatiesensor, die direct ondersteuning biedt, zodra u begint met trappen. De modellen met een voorwielmotor reageren dan ook zeer direct op uw handelingen, zodat u altijd gemakkelijk en ontspannen weg kunt rijden.

Voordelen van een voorwielmotor

De voordelen van een voorwielmotor zijn duidelijk: modellen met een voorwielmotor zijn over het algemeen iets voordeliger geprijsd dan een model met een middenmotor. Daarnaast heeft een Brinckers e-bike met een voorwielmotor een goede gewichtsverdeling: het gewicht van de motor (voor) en het gewicht van de accu (is totaal in balans). Dit zorgt voor goede rijprestaties. Ten slotte is de motor zeer krachtig, zodat hij geschikt is voor allerlei soorten ritten.

Ervaar Brinckers bij één van onze verkooppunten