Elektrische fietsen met Bosch motor

Elektrische fietsen met Bosch motor

De Brinckers Granville modellen zijn uitgerust met een Bosch middenmotor. Het Bosch systeem is misschien wel het bekendste en meest gebruikte elektrische systeem bij e-bikes. Dit komt dankzij de betrouwbaarheid van het systeem en het gebruiksgemak: een elektrische fiets met Bosch-systeem bedient zich als het ware vanzelf. Met de Brinckers Granville fietsen ervaart u de uitstekende combinatie van de kwaliteit van een Brinckers fiets met het gemak en comfort van het Bosch systeem.

Bosch middenmotor

De Bosch Active Line middenmotor heeft een trekkracht van 40 Nm, waarmee hij prima geschikt is voor de veelzijdige fietser. Even snel boodschappen halen, in het weekend een mooie fietsrit, zelfs op vakantie kan een elektrische fiets met Bosch motor goed uit de voeten! Deze Bosch middenmotor is voorzien van een rotatie-, snelheids- en trapkrachtsensor. Deze 3 sensoren zorgen ervoor dat de ondersteuning optimaal wordt aangepast aan uw handelingen en dat de ondersteuning zo natuurlijk mogelijk aanvoelt. Het uitgebreide display en de eenvoudige bediening maken het plaatje compleet.

Bosch accu’s

Wanneer u kiest voor een Brinckers elektrische fiets met het Bosch systeem, dan heeft u altijd de keuze uit meerdere accu’s. Standaard worden deze fietsen geleverd met een krachtige 400 Wh accu, maar u kunt (tegen bijbetaling) ook kiezen voor een 500 Wh accu. Hiermee bepaalt u niet alleen de prijs van uw e-bike, maar ook de actieradius.

Ervaar Brinckers bij één van onze verkooppunten