Elektrische fietsen met 8 versnellingen

Elektrische fietsen met 8 versnellingen

Versnellingen op een e-bike bieden u veel fietsgemak en comfort. Een elektrische fiets met 8 versnellingen zorgt ervoor dat u in veel situaties een fijn verzet kunt kiezen. Met 8 versnellingen heeft u een groot bereik: dat wil zeggen dat u heel licht kunt trappen, maar ook heel zwaar en dat er binnen die twee uitersten veel andere keuzes zijn. Dus of u nu wind tegen hebt en flink moet trappen, of dat u juist bergafwaarts rijdt en een zwaar verzet nodig heeft: met 8 versnellingen heeft u voldoende keuze! In de collectie van Brinckers vindt u diverse e-bikes terug met 8 versnellingen.

Brinckers e-bikes met 8 versnellingen

In de Brinckers collectie vindt u enkele modellen terug die uitgerust zijn met 8 versnellingen. Hierbij kunt u kiezen uit de volgende modellen met een middenmotor:

* Brinckers Bretagne M8

* Brinckers Granville M8

Maar tussen de modellen van Brinckers met 8 versnellingen vindt u ook een model met voorwielmotor terug:

* Brinckers Brooklyn F8

Shimano Nexus 8

De elektrische fietsen van Brinckers die voorzien zijn van 8 versnellingen, zijn uitgerust met de betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige Shimano Nexus 8 schakelnaaf. Dit A-merk versnellingssysteem is van bewezen kwaliteit en werk perfect samen met de elektrische onderdelen die op de Brinckers e-bikes worden gebruikt. De Shimano Nexus 8 schakelnaaf is duurzaam en heeft een hoog rendement. Het voordeel van de Shimano Nexus 8 naaf ten opzichte van een fiets met bijvoorbeeld 7 versnellingen? Het bereik is net iets groter en de naaf gaat over het algemeen een stuk langer mee.

Naafversnelling of derailleurversnelling?

Er bestaan twee soorten versnellingen, een naafversnelling en een derailleur. Wanneer je kiest voor een elektrische fiets van Brinckers met 8 versnellingen, dan kies je altijd voor een fiets met naafversnelling. Een naafversnelling is het meest gebruikte versnellingssyteem op fietsen. De versnelling zit hierbij ingebouwd in de naaf van het achterwiel en is dus een interne versnelling. Voordelen: weinig onderhoud, eenvoudig schakelen en schakelen bij stilstand mogelijk.

Ervaar Brinckers bij één van onze verkooppunten