Daarom Brinckers

Telefonisch contact

Wij zijn nu telefonisch beschikbaar

Bel: 085-0491186

Email contact

Stuur een email naar info@brinckers.nl

De kwaliteitsbelofte van Brinckers

Elke accu is onderhevig aan slijtage, of het nu een accu voor een e-bike betreft of voor iets anders. Met het ouder worden en door het gebruik van de accu neemt de capaciteit af. Wij zijn overtuigd van de topkwaliteit van onze accu’s en garanderen daarom een extra lange garantie. Brinckers biedt een standaard garantie op de accu van 3 jaar, waar de meeste e-bike merken 2 jaar garantie geven. Onze accu’s hebben een bewezen lange levensduur, maar indien toch blijkt dat de accu binnen 3 jaar te hard achteruit is gegaan, dragen wij zorg voor uw accu.

Ook geeft Brinckers een lange garantie van 6 jaar op het frame, waarmee u met extra zekerheid op uw elektrische fiets zit. Onze frames kenmerken zich door sterk en stijf materiaal voor extra betrouwbaarheid en comfort, waardoor wij zeer weinig problemen ondervinden met de frames. Mocht er toch iets gebeuren, dragen wij zorg voor uw frame.

Bij aankoop van een Brinckers e-bike bij onze exclusieve verkooppartner Fietsenwinkel.nl krijgt u €100,- korting op het zorgeloze servicepakket, waarmee u onder meer maar liefst 3 servicebeurten ontvangt bij één van de ruim 250 servicepunten uit het netwerk van Fietsenwinkel.nl. En u ontvangt in het zorgeloos pakket ook een extra jaar garantie op de accu, waarmee de garantieduur uitkomt op maar liefst 4 jaar, dit is uniek in de markt!

Het servicepunten netwerk van onze exclusieve verkooppartner Fietsenwinkel.nl bestaat uit ruim 250 servicepunten in Nederland en België, waar u terecht kunt voor onderhoud en service. Dit zijn allen gediplomeerde servicepunten. Heeft u een probleem met uw e-bike? Bel ons en we zoeken voor u het servicepunt dat voor u de meest gunstige ligging heeft.

​​​​​Brinckers e-bikes scoren vaak goed in onafhankelijke e-bike tests. Dit jaar nog zijn er prijzen gewonnen in de Nationale E-bike Test (Brinckers Bretagne M8) en de AD Fietstest (Brinckers Baker F7).

Voor de e-bikes van Brinckers zijn slimme technologieën gebruikt die speciaal zijn ontwikkeld voor de Nederlandse markt. De designs zijn functioneel met een luxe en comfortabele afwerking, waarbij het Hollandse landschap het uitgangspunt is. Het kernwoord voor de designs is stijlvol, het kernwoord voor de techniek is betrouwbaarheid.

Brinckers frames kenmerken zich door de stijfheid vanwege het gebruik van het beste aluminium en de modernste lastechnieken. De speciaal ontworpen frames van Brinckers e-bikes bieden optimale fietsprestaties, terwijl er nauwelijks lasnaden zichtbaar zijn op de frames.

​​​​​​Alle Brinckers e-bikes zijn voorzien van krachtige motoren met ten minste 40 Nm. De middenmotor e-bikes hebben zelfs tot maar liefst 80 Nm. Brinckers werkt uitsluitend samen met motorsystemen die hun kwaliteit hebben bewezen.

Ervaar Brinckers bij één van onze verkooppunten