Bafang motor

Veel Brinckers modellen zijn uitgerust met een Bafang motor. Dit kan een zowel een voorwielmotor als een middenmotor zijn. Het Bafang-systeem is een zeer betrouwbaar systeem dat door steeds meer fietsmerken gebruikt wordt. Het is dan ook niet gek dat deze uitstekende techniek gebruikt wordt op de Brinckers fietsen.

Bafang voorwielmotor

Brinckers Bafang Voorwielmotor Display

De Bafang voorwielmotor zit onopvallend in het voorwiel verwerkt. De Bafang voorwielmotor dit op de Brinckers modellen gebruikt wordt, is de krachtigste voorwielmotor in de markt. Meestal is het zo dat een fiets met een voorwielmotor niet erg geschikt is voor heuvelachtig of bergachtig terrein, maar met een Brinckers e-bike met voorwielmotor kunt u gerust lekker op pad! De motor heeft namelijk een trekkracht van maar liefst 40 Nm, waar reguliere voorwielmotoren op 15 of 25 Nm maximaal blijven steken. Bij een Brinckers elektrische fiets met voorwielmotor zit het display centraal op het display geplaatst. Dit display is zeer uitgebreid en heeft diverse handige functies. U bedient dit display naast het handvat.

Samengevat: 

  • Voorwielmotor
  • 40 Nm, 250 watt
  • Krachtigste voorwielmotor in de markt

Bafang middenmotor

Brinckers Bafang Middenmotor Dispay

De Bafang middenmotor is een echte krachtpatser, die onopvallend bij de trapas zit verwerkt. De motor is klein, licht en fraai weggewerkt, zodat u hem bijna niet ziet zitten. De Bafang middenmotor heeft een trekkracht van maar liefst 80 Nm, zo is dus geen enkel terrein te gek! De middenmotor is voorzien van een rotatie-, snelheids- en trapkrachtsensor. Deze 3 sensoren zorgen ervoor dat de ondersteuning optimaal wordt aangepast aan uw handelingen en dat de ondersteuning zo natuurlijk mogelijk aanvoelt. Wanneer u kiest voor een Brinckers e-bike met middenmotor, dan beschikt u over een fiets met het display centraal op het stuur geplaatst. Dit uitgebreide display laat zich heel gemakkelijk bedienen middels de bedieningsunit bij het handvat.

Samengevat: 

  • Middenmotor
  • 80 Nm, 250 watt
  • Zeer geschikt voor ieder terrein

Bafang accu's

Wanneer u kiest voor een Brinckers elektrische fiets met het Bafang systeem, dan heeft u altijd de keuze uit meerdere accu's. Standaard worden deze fietsen geleverd met een krachtige 374 Wh accu, maar u kunt (tegen bijbetaling) ook kiezen voor een 468 Wh accu, of een 562 Wh accu. Hiermee bepaalt u niet alleen de prijs van uw e-bike, maar ook de actieradius. Nieuwsgierig naar onze elektrische fietsen? Bekijk ze hier!